Bezoek onze winkel

disini-side-image

ZATERDAG 1 JULI ZIJN WIJ GESLOTEN.

 

 facebook 

Like ons op Facebook

 

Disini Andere Kleding
Kapelstraat 1
6701 DD Wageningen

Telefoon: (0317) 411 614
info@disini-dameskleding.nl
www.disini-dameskleding.nl
KvK-nr: 09134624
BTW-nr.NL0027385516B01

Openingstijden:
Di. t/m Vr. 10.00 - 17.30 uur
Za. 10.00 - 17.00 uur

Onze pluspunten

  • Unieke en afwisselende ontwerpen
  • Veel kleding voor een maatje meer
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • Verse koffie en thee staan klaar

Over Disini, Thaise en Indonesische kleding

disini-tafeltjeDisini dameskleding is al ruim 20 jaar een begrip in Nederland. Het is een eigen merk in het algemeen voor grote maten. Eigenaresse Dinie Kuyper startte in 1994 haar bedrijf in het Gelderse Renkum. In het begin was zij voornamelijk te vinden op beurzen, markten en festivals. In 2012 werd haar droom werkelijkheid. Ze opende een winkel in de Kapelstraat in Wageningen. Daar verkoopt ze naast Indonesische, Indiase en Thaise kleding ook haar eigen kledinglijn en andere merken alternatieve dameskleding en accessoires.

De naam Disini

De bedrijfsnaam en merknaam Disini is een woordspeling van haar voornaam Dinie en het woord design. Ook is Disini het Balinese woord voor ‘hier’. Vrij vertaald betekent Disini.nu ‘Hier en nu’. Dit hier en nu staat voor de kledinglijn die ze verkoopt. Deze bestaat voor een groot deel uit kleding van Bali.

Missie Disini dameskleding

Voor de toekomst heeft Disini volop plannen en ideeën. Zo wil de winkel het assortiment uitbreiden met dameskleding die is gemaakt door collectieven en in hulplanden. Ook heeft Disini de wens om meer eerlijke materialen aan de collectie toe te voegen. Voordat dit gestalte krijgt, opent Disini half maart 2014 een eigen webshop.