Bezoek onze webwinkel

Veel nieuwe artikelen op de webshop

 

U BENT VAN HARTE WELKOM IN ONZE WEBWINKEL.

www.disini-dameskledingwebshop.nl

(Onze winkel in Wageningen is gesloten)

 

 

 

 facebook 

Like ons op Facebook

 

Disini Andere Kleding

Telefoon: 06-30054951
info@disini-dameskleding.nl
www.disini-dameskleding.nl

 

KvK-nr: 09134624
BTW-nr.NL0027385516B01

Onze pluspunten

  • Unieke en afwisselende ontwerpen
  • Veel kleding voor een maatje meer
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • Persoonlijk advies op afspraak

Disini dameskleding jaren 60

dameskleding-disiniDisini dameskleding is een modemerk dat haar bekendheid vooral te danken heeft aan festivals en beurzen. Dit is tot op de dag van vandaag nog te zien aan de stijl van de kleding. Deze is typisch jaren 60 en nog steeds zeer populair bij dames van alle leeftijden die wat steviger zijn gebouwd. De kleding komt vooral uit Nepal, India, Indonesië en Thailand en loopt tot en met maat 56. Bij Disini dameskleding is het zelfs mogelijk om incidenteel je eigen ontwerp op maat te laten maken.

Kleuren en styling Disini dameskleding jaren 60

Kleding van Disini herken je niet alleen aan de jaren 60 stijl, maar ook aan de schitterende felgekleurde batikstoffen en de ruim vallende snit. De kledinglijn bestaat uit een aantal basismodellen. Deze zie je elk jaar op een andere manier terug. De stoffen vallen heerlijk soepel. De gebruikte materialen zijn voornamelijk van natuurlijke oorsprong. Bijvoorbeeld linnen, bamboe, viscose en katoen. In exclusieve weefdruk, effen, prints, de handgeverfde Thai-Day en patchwork.

Collectie Disini dameskleding jaren 60

De collectie van Disini bestaat uit fraaie, kleurrijke modellen in het bijzonder voor volslanke dames die houden van de tijdloze sixties stijl. Het leuke is dat de meeste kleding van het merk Disini bestaat uit 2 maten. Het past of het past niet. Zo vind je er lange en korte rokken in patchwork, gebreide vesten, jurken, suave broeken, jasjes, blouses, T-shirts en bamboe shirts. Alle Oosterse kleding wordt op een veilige en verantwoorde manier gemaakt.

Maten Disini dameskleding jaren 60

De maattabel is specifiek voor de kledinglijn van Disini. De grootte van de maten is afhankelijk van het model.

Maat: S/M L/XXL