Bezoek onze webwinkel

Veel nieuwe artikelen op de webshop

 

U BENT VAN HARTE WELKOM IN ONZE WEBWINKEL.

www.disini-dameskledingwebshop.nl

(Onze winkel in Wageningen is gesloten)

 

 

 

 facebook 

Like ons op Facebook

 

Disini Andere Kleding

Telefoon: 06-30054951
info@disini-dameskleding.nl
www.disini-dameskleding.nl

 

KvK-nr: 09134624
BTW-nr.NL0027385516B01

Onze pluspunten

  • Unieke en afwisselende ontwerpen
  • Veel kleding voor een maatje meer
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • Persoonlijk advies op afspraak

Normal Crazy alternatieve kleding

dameskleding-normal-crazyNormal Crazy is een zeer bekend modemerk voor slanke en volslanke dames van alle leeftijden. Dameskleding van dit merk is herkenbaar aan de wat alternatieve stijl. De matenrange loopt tot en met maat XXL. Dit komt ongeveer overeen met maat 56. Maten zijn ook afhankelijk van het model De dameskleding uit deze modelijn is veelal voor grote maten, incidenteel verdeeld over 2 maten. De modellen hebben een hoog draagcomfort, een ruime snit en zijn alleszins betaalbaar. De gebruikte stoffen zijn van hoge kwaliteit. De kleding is gemaakt van rekbare en niet rekbare stoffen.

Kleuren en styling Normal Crazy alternatieve kleding


Met kleding van Normal Crazy kom je altijd mooi voor de dag. Het bedrijf werkt met een aantal basismodellen, die elk seizoen op een andere manier terugkomen. Kenmerkend voor deze modelijn zijn de mooie batikpatronen en de modellen die ruim zitten en toch slank afkleden. Door jarenlange ervaring met bewerken van batik zijn de gebruikte stoffen kleurvast. De aantrekkelijke kleuren wisselen per seizoen.

Collectie Normal Crazy alternatieve kleding

Modellen uit de collectie van Normal Crazy zitten comfortabel bij elke slanke of volslanke vrouw. Ongeacht leeftijd of maat. De gebruikte stoffen zijn veelal natuurlijke materialen zoals katoen, jersey, linnen en viscose. Ze ademen goed en vallen mooi soepel om je lichaam. De collectie bestaat uit bijzondere blouses, rokken, jassen en broeken. Deze kleding kun je heel gemakkelijk in laagjes dragen. Door de modellen en kleuren onderling met elkaar te combineren, bereik je steeds weer een ander effect. Alle kleding wordt onder verantwoorde omstandigheden geverfd en gemaakt.

Maten Normal Crazy alternatieve kleding


De onderstaande maattabel geldt alleen voor dameskleding van Normal Crazy. Modellen in elastische stoffen zoals rayon hebben soms een groter maatbereik.

Maat: M/L L/XL XXL/XXXL