Bezoek onze webwinkel

Veel nieuwe artikelen op de webshop

 

U BENT VAN HARTE WELKOM IN ONZE WEBWINKEL.

www.disini-dameskledingwebshop.nl

(Onze winkel in Wageningen is gesloten)

 

 

 

 facebook 

Like ons op Facebook

 

Disini Andere Kleding

Telefoon: 06-30054951
info@disini-dameskleding.nl
www.disini-dameskleding.nl

 

KvK-nr: 09134624
BTW-nr.NL0027385516B01

Onze pluspunten

  • Unieke en afwisselende ontwerpen
  • Veel kleding voor een maatje meer
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • Persoonlijk advies op afspraak

LaBass, Laxman, Heart dameskleding

IXTLAN, Laxman en Pure zijn merken dameskleding voor slanke jongeren die houden van de Nepalese, Indiase en Thaise stijl. Ze zijn zeer populair onder studenten. De modellen zijn hoofdzakelijk gemaakt  van natuurlijke stoffen zoals katoen, linnen en zijde. De 3 collecties bestaan veelal uit dikke vesten, truien, shirts en suave broeken in mooie, heldere kleuren.

LaBass

LaBass is een Duits modemerk voor grote maten. Het is forse kleding, geschikt voor dames van alle leeftijden. Het gebruikte materiaal is voornamelijk linnen. Je kunt kiezen uit LaBass jassen, broeken en shirts.

Keeko

Keeko is een kledinglabel voor kleine en grote maten. Dames van alle leeftijden dragen het. De modellen zijn verkrijgbaar vanaf maat S tot en met maat XXL. De kleding is voornamelijk gemaakt van natuurlijke stoffen waaronder katoen, viscose en linnen. Het materiaal van de truien is polyester/viscose. De collectie bestaat uit rokken, broeken, jasjes en T-shirts.

Heart

Heart is een creatief en opwindend kledingmerk voor slanke en volslanke dames van alle leeftijden. Je herkent het aan de typische look van het ‘Dutch Design’. De modellen zitten comfortabel en elke vrouw voelt zich in Heart jong en speciaal. De kleding is gemaakt van prachtige stoffen met opvallend leuke details. Dit modelabel kenmerkt zich door de bijzondere combinatie van kleurrijke stoffen, prints en vintage. Uitgevoerd in jassen, jurken, rokken, T-shirts, truien en vesten.